1 LUUKKU 1 - LINKKAA BLOGISI - JennyJanette

LUUKKU 1 - LINKKAA BLOGISI

Hei ihan mahtavaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! Nyt kun kerran joulukuun ekaa päivää vietetään niin kuten lupasin, se tarkoittaa blogin osalta joulukalenterin ykkös luukun julkaisua! Ajattelin että laitetaan tämä joulukalenteri käyntiin uusien blogejen linkittelyllä jotta te ja minä saamme lukulistoillemme uusia ihania blogeja. 


Heitä siis kommentteihin oma blogisi lyhyen kuvauksen kera. Huomaathan että samalla annat luvan käyttää blogissasi esiintyviä kuvia jos tulet valikoiduksi. Valitsen joulukuun loppu puolella blogeista viisi suosikkiani joihin tutustun paremmin ja esittelen ne teille. Ei muutakun kommenttiboksi tulille! Laitoin myös tonne sivulle pienen äänestyksen millaisia luukkuja haluaisitte nähdä ❤


XOXO JennyJanette

47 kommenttia

  1. Hyvänmielen lifestyleblogi, jossa leivotaan, kaunistaudutaan ja höpötellään muodista :) Parhaillaan menossa myös ihana joulukalenteriarvonta!

    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/blogijoulukalenteri-ensimmainen-luukku

    VastaaPoista
  2. https://laurajuliaa.blogspot.fi/?m=1

    Kyseessä 20 vuotiaan muotimarkkinoinnin opiskelijan ja muodinalalla työskentelvän naisen lifestyle blogi👋🏼 Nyt on ollut hetken hiljaisempaa tuolla blogissa kun työpaikka vaihtui ja se vei oman aikansa, mutta tästä se taas lähtee :D

    VastaaPoista
  3. www.juttaeveliina.fi

    Kirjoitan lifestyleblogia jossa päälimmäisinä aiheina näkyvät arkisten höpinöiden lisäksi esimerkiksi liikunta & hyvinvointi, raskaus/vauva-arki sekä tällä hetkellä myös häiden suunnittelu. Välillä tulee myös jaettua esimerkiksi reseptejä.

    VastaaPoista
  4. stoori.fi/reettakristiina 21-vuotiaan, jyväskyläläisen kosmetiikkaintoilijan kauneuteen ja kosmetiikkaan painottuva blogi ☺️ pääosin siis kauneusjuttuja, mutta muutakin löytyy resepteistä somejuttuihin.

    VastaaPoista
  5. Somanyinspiration.blogspot.fi

    Kaipaatko inspiraatiota, askarteluideoita ja tekemistä, arkea helpottavia vinkkejä tai kenties vinkkejä siihen, kuinka kasvaa ihmisenä tai hemmotella itseäsi?
    Ehkä vertaistukea kipupotilaan arjesta tai ymmärrystä siitä, kuinka hyvä sinun "tylsä" arkesi onkaan? 
    Ehkä kaipaat seuraa ihmisenä ihmisten joukossa arvostelematta ketään ja olla vain. Istua alas kahvi/ teekupposen äärelle ja antaa runojen tai kuvien viedä mukanaan. Osallistua haasteeseen ja arvontoihin.
    Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus  ja jonka lasi on puoliksi täynnä. 
    Tervetuloa Inspirationiin.

    VastaaPoista
  6. https://unelmista-toteutukseen.blogspot.fi

    Satakuntalaisen pariskunnan omakotitalon rakentamista aivan ensimetreistä valmiiksi kodiksi asti. Kaikki kerrotaan niin kömmähdykset kuin onnistumisetkin. Opitaan samalla itse paljon rakentamisesta ja lukijallekin koitetaan avata asioita miksi mitäkin tehdään milläkin tavalla :)

    VastaaPoista
  7. www.miinakaroliina.fi

    24-vuotiaan rakas harrastus, joka on kestänyt jo kuuden vuoden ajan. Blogissani kirjoittelen niin lifestylepostauksia, shoppailuista, sisustamisesta kuin asukuvistakin!

    VastaaPoista
  8. http://katja-johanna.blogspot.fi/

    Hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, josta löytyy aiheita mm. kauneudesta, tyylistä, sisustuksesta & ruokajutuista!♡

    VastaaPoista
  9. http://www.jeannays.fi/?m=1

    21-vuotiaan nuoren naisen lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen. :)

    VastaaPoista
  10. decoFeast. on sisustusblogi, missä sisustetaan toiminnallisuus edellä, estetiikkaa unohtamatta. Blogia kirjoittaa 30-vuotias sisustusalan ammattilainen, äiti ja yrittäjä. Tervetuloa inspiroitumaan!

    https://decofeast1.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  11. http://www.lalalilja.fi

    Luonnossa viihtyvä kaupunkilainen nauttii tavallisesta arjesta ja keräilee kauniita hetkiä. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, neilikoita ja kirjoja.

    VastaaPoista
  12. http://piiakristiina.blogspot.fi/

    20-vuotiaan turkulaisen tytön lifestyle-tyylinen blogi, kiinnostuksen kohteina mm. kauneus ja muoti!

    VastaaPoista
  13. https://lovekatariina.blogspot.fi/

    27 -vuotiaan Vantaalaisen lifestyleblogi, jossa keskitytään positiivisella asenteella elämään, muotiin, matkusteluun, kauneuteen ja sisustukseen. Mukana myös videoita!

    Tervetuloa mukaan! ♥

    VastaaPoista
  14. http://wwheretonext.blogspot.fi/

    24-vuotiaan naisen matkablogi, jossa matkustetaan, suunnitellaan reissuja ja puhutaan kaikesta matkusteluun liittyvästä! Postauksia myös välillä muustakin kuin matkustamisesta :)

    VastaaPoista
  15. Olen 22-vuotias palveluliiketoiminnan opiskelija, joka rakastaa mm. valokuvaamista, sisustamista, kosmetiikkaa ja erilaisissa tapahtumissa käymistä. Blogissa postauksia myös arkielämästä ja kaikkeen siihen kuuluvasta.

    Byneas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

    22-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää kauneutta, päivän asuja, rakkautta valokuvaamiseen, elämän pieniä iloja, terveellisiä reseptejä, positiivisuutta ja jouluhypetystä! :)

    VastaaPoista
  17. 23-vuotiaan naisen lifestyleblogi. Rakastaa matkustelua, valokuvausta, koiria ja poikaystäväänsä.

    http://fasciner.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Käsityöpainotteinen pitkäaikaissairaan lifestyle-blogi

    https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

    VastaaPoista
  19. https://jasminemarian.blogspot.fi/

    22-vuotiaan Satakuntalaisen nuoren äidin perhelifestyle blogi.

    (Blogini on uusi, tänään luotu)

    VastaaPoista
  20. Juuri uuteen portaaliin muuttanut hyvinvointiin painottuva lifestyleblogi, jonka kirjoittajana toimii intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava 26-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

    https://www.poseland.fi/lifealasara/

    VastaaPoista
  21. https://dreamoffi.blogspot.fi/?m=1
    27-vuotiaan naisen Lifestylepainotteinen blogi. Postauksia mm. muodista, kauneudesta, arjesta. Myös vauva- ja äitiysjuttuja luvassa,sillä odotamme esikoista syntyväksi tammikuussa<3

    VastaaPoista
  22. Täältä löytyy 22-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi, josta löytyy asukuvaa, (vege)ruokaa, juttuja omasta elämästä ja atm myös vähän jouluisempia postauksia :)

    https://sshamandalie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  23. Blogia kirjoittaa 23-vuotias pojan ja tytön äiti. Blogissa käydään läpi vanhemmuutta, vauva ja taapero vaiheita sekä pohditaan elämän ajankohtaisia aiheita.

    https://perheellisenonni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. ainoaxberg.blogspot.fi

    Seitsemäntoistavuotiaan espoolaistytön blogi täynnä lifestyleä, muotia, kauneutta, matkustamista, sekä kaikkea sitä mitä minä rakastan! <3

    VastaaPoista
  25. 21v pienen tytön äiti kirjoittaa meidän arjesta ja juhlasta. Tervetuloa mukaan!


    http://meidansilminblogi.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  26. 21-vuotiaan kauneudenhoitoalalla ja kosmetiikkamyyjänä työskentevän kauneuteen ja kosmetiikkaan painottuva blogi. Blogi käsittelee paljon kosmetiikkatuotteiden tuote-esittelyitä, paljon meikkaukseen liittyviä juttuja sekä kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla :)

    https://paletilla1.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  27. Jee huippua, että säkin teet joulukalenterin! <3

    https://viiskyttieta.blogspot.fi/

    Monipuolista lifestyleblogia kirjoittaa 20 -vuotias psykologiaa opiskeleva nainen. Sisältönä tasapainottelevat syvälliset pohdinnat ja kevyemmät inspiraatiopostaukset ja vinkit.

    VastaaPoista
  28. 19-vuotiaan lastenohjaajaksi opiskelevan tytön lifestyle painotteinen blogi. Blogista löytyy haastepostauksia, mielipidepostauksia sekä jonkin verran myös kosmetiikka aiheisia postauksia :)

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  29. http://valitutsanani.blogspot.fi

    Olen täysin uusi bloggaaja, joten blogi on vielä hieman tyhjä. Tarkoituksena on kuitenkin alkaa kirjoittamaan postauksia ajankohtaisista asioista. Tekstiä rikastuttaa huumorilla sävytetty kerronta ja väliin heitetyt omat ajoittain sarkastiset huomautukset (aina suluissa). Tervetuloa mukaan! :)

    VastaaPoista
  30. http://saijis.indiedays.com

    23-vuotiaan nuoren naisen elämää! Blogi pitää sisällään kaikkea kauneushömpästä asukuviin ja oman elämän tapahtumiin 😊

    VastaaPoista
  31. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    17-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa aiheita laidasta laitaan! Täältä löytyy esimerkiksi kirjoja, reseptejä ja meikkejä.

    VastaaPoista
  32. Kirjoitan blogiini ajatuksiani, vinkkejä ja mielipidekirjoituksia, jaan palasia elämästäni, juttuja luonnonkosmetiikasta, julkaisen ottamiani valokuvia sekä esittelen tekemiäni käsitöitä sun muita juttuja villasukista asukuviin.

    VastaaPoista
  33. 23-vuotiaan turkulaisen leivontaan innostuneen blogi! Blogi on kuin pieni reseptikirja minulle kuin myös muille kanssa lukijoille, josta löytää perinteisiä, uusi kokeiluja kuin myös suolaisen ja makean reseptejä!

    http://palakakkuakiitos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  34. jabuvaan.blogspot.fi

    Nuoren teinin kauneuteen, lifestyleen ja muuhun höpöttelyyn painottuva blogi. Tervetuloa mukaan, jos satut tykästymään. :3

    VastaaPoista
  35. https://valiviivalla.blogspot.fi/

    Vielä ihan vauvanaskelia ottava lifestyleblogini, mutta hei, jokainen aloittaa jostakin! :) Blogistani löytyy paljon itse kehiteltyjä ja muokattuja terveyshömppäreseptejä, sisustus- ja DIY-juttuja sekä vapaata höpinää niin pienistä kuin suuremmistakin aiheista.

    VastaaPoista
  36. http://neeacamillaa.blogspot.fi/

    20-vuotias nuori nainen, joka kirjoittelee blogiaan arjesta ja valokuvaus harrastuksesta 😊

    VastaaPoista
  37. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    Pian 22 -vuotiaan visuaalisen sielun ja haaveilijan tyyli-/lifestyleblogi täynnä juttuja omasta tyylistä, terveellisistä helpoista resepteistä, kosmetiikasta (useimmin luonnonkosmetiikka) oman tyylisestä sisustuksesta ja yleensäkin lifestylestä. Välillä pohditaan syvällisiäkin juttuja ja ajatuksia pään sisältä! ♥

    VastaaPoista
  38. http://unelmaani.blogspot.fi

    Yläastelaisen tytön blogi. Kirjoittamaan pyrin lifestyle aiheisia postauksia ja välillä joitain muitakin.

    VastaaPoista
  39. 23- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus. :-)

    http://www.hennam.fi

    VastaaPoista
  40. http://funfitfash.blogspot.fi/

    29-vuotiaan lifestyle-blogi, jossa käsitellään nyt etenkin joulua, muotia sekä sisustusta. Rakennamme juuri omaa taloa, joten siitäkin tulee koko ajan enemmän juttuja blogiin :)

    VastaaPoista
  41. http://kaksiyhdenhinnalla.com

    29-vuotiaiden salolaisten kaksosten lifestyleblogi, joka painottuu treeniin, hyvinvointiin ja matkusteluun!

    VastaaPoista
  42. http://www.nooraemilia.fi

    18-vuotiaan poikaystävänsä kanssa asuvan abiturientin lifestyle blogi. Löytyy myös kauneutta, sisustusta, asukuvia ja välillä arjen syvällisempiäkin höpinöitä. 💗

    VastaaPoista
  43. http://jennislullaby.blogspot.fi/

    26-vuotiaan nuoren naisen, vaimon ja äidin lifestyleblogi. Blogini painottuu muotiin, sisustukseen, resepteihin, kirppislöytöihin ja sitten ihan perus arkeen. Löytyy myös syvällisempiäkin postauksia, mutta pyrin pitämään blogin silti positiivisena, joka vois tuoda muillekin inspiraatiota. :)

    VastaaPoista
  44. https://tiiajennyy.blogspot.fi

    21-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyle-blogi :)

    VastaaPoista
  45. https://jennakaroliiiina.blogspot.fi

    27- vuotiaan opiskelija neitosen blogi, joka on hyvällä tavalla sekasoppa omaa tyyliä, vinkkejä ja syvällistä pohdintaa.

    VastaaPoista
  46. illicit-hiraeth.blogspot.fi

    Valokuvausta, lifestylea, otsikkoihin sujautettuja biisivinkkejä ja toisinaan jopa ihan runollisia tekstejä elämän iloista, suruista ja vitutuksista. Haaveita mustista farkuista, nahkatakeista ja uusista huulipunista.

    VastaaPoista
  47. http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    Valokuvaus/lifestyle blogia kirjoittelee parhaillaan lähihoitajaksi opiskeleva 17-vuotias naisen alku Helsingistä.

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥