1 New York Part 2 - JennyJanette

New York Part 2

Hyvää huomenta! Mut on pieni flunssa kuume tavottanut, enkä siitä johtuen ole vieläkään päässyt palaamaan töihin loman jälkeen. Toivon mukaan alkais hellittää tää ja pääsis sunnuntaina töihin. Onneks multa löytyi luonnoksista tämä postaus valmiina niin lisäsin siihen vaan kuvat pikapikaa ja painun takaisin sohvan pohjalle katsomaan jotain kivoja sarjoja HBO lta. Sieltä saa muuten ilmaisen kokeilu kuukauden jos esim sinkkuelämää kiinnostaa ;)



Päivä 4 Believe or not & NY Rangers
Tuolla Believe or Not:ssa oli vaikka mitä juttuja mihin olis päässyt mukaan kuvailemaan, mutta mua ehkä vähän kuvotti ajatus siitä että tuhannet päät ovat pyörineet niissä niin tässä oli parhampia mihin pystyin. Hehe vähän pieni olo Waldow vieressä, hän oli maailman pisin mies. Tuohon pituuteen mahtuisi melkein kaksi Jennyä. Ton ruohosta tehdyn buddhan masua kun hieroo saa onnea. Oon tosi taikauskonen vaikka en uskovainen niin olihan se pakko masua hieroa :) Tuo käsi kontakti ei haitannut yhtään mutta kun mietein niitä lasipurkkeja joihin ois voinut mennä laittamaan oman naamansa niin ei kiitos, vaikka kyllähän niitä varmasti puhdistetaankin :D
New York Rangersin pelissä oli kyllä ihan huikea meno. Oli ensimmäinen kerta kun pääsin mukaan katsomaan NHL eikä toivon mukaan jää viimeiseksi. Meillä oli paikat aika ylhäällä ja ne maksoivat parisen sataa, mutta oli sitä meininkiä aivan erillaista seurata kuin suomen lätkää. Mun oli pakko ostaa meille joululahjaksi nuo kivat peliin sopivat Rangers pipot. Oli hauska kun olimme lähdössä hotellilta samaan hissiin tuli yhteensä 6 ihmistä joilla oli Rangers pipo/lippis ja sanoivat meille heti "Let's go Rangers" ja tätä hoilattiin sitten koko pelin ajan niin että halli kaikui.







Päivä 5 Central Park
Aamupalalla kävimme hotellimme vieressä sijaitsevassa bagel kahvilassa, jossa tarjoiltiin kahvi seka bagel hintaan 6,95$. En nyt kuollaksenikaan muista mestan nimeä, mutta se sijaitsee Avenue th9 ja W36 streetin nurkalla. Google mapsikaan ei antanut tietoa paikasta ja tuolla on muutenkin tosi paljon kauppoja ja kahviloita joita ei löydy kartalta.
Ja sitten ihanaakin ihanampi Central Park. En yhtään ihmettele miksi ihmiset viihtyy siellä sillä onhan se upea paikka ankalampineen ja isoineen aukeineen, ihan varmasti kesällä vieläkin kauniimpi. Sorsat olivat kyllä tosi kesyjä siellä varsinkin kun ihmiset heittelivät niille ruokaa kielloista huolimatta, pari joutsentakin tuli haaskalle mutta ne kyllästyivät meihin nopeasti kun tajusivat ettemme anna niille ruokaa :D Päivän mittaan meille kilometrejä kertyi yli 20km, sillä tuonnepäin tuli lähdettyä myös illalla uudelleen ja syy selviääkin sitten ensi postauksessa, koska seuraavasta tulee niin paljon kuva materiaalia etten niitä tähän samaan viitsi ahtaa.

Nyt tämä toipilas käy maate, hyvää viikoloppua kaunokaiset!

Xoxo JennyJanette


4 kommenttia

  1. Paljon paranemisia sinne suuntaan!♥ New York näyttää niin makeelle paikalle :')

    VastaaPoista
  2. Ihana seurata sun Nycin postauksia, mä haluan niin takaisin tuonne. Aivan ihana kaupunki<3

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥