1 Viikon vinkki: DIY COLOR MASK - JennyJanette

Viikon vinkki: DIY COLOR MASK

Taas viikon vinkin aika! Onko muille tullut ikinä sellaista tilannetta ettei millään oikean väristä colormaskia löydy tai lemppari sävy on loppu. Mulla olis sulle nyt ratkaisu jonka hokasin itsekkin aivan sattumalta, sen voi valmistaa itsekkin kahta tuotetta käyttäen. Esimerkiksi Cybershopista löytyy sävyjä joka lähtöön ja huomioithan että tämän voi tehdä ainoastaan hapettomalla suoravärillä. Suoravärit yksistään sotkevat ja kuivattavat hiuksia joten tämä oli ainakin ihan pelastus omaan käyttöön pitämässä hiusten värin kirkkaana. Mulla on ollut tää nyt pari viikkoa lähes joka kerta suihkussa käytössä ja väri on kyllä pysynyt hyvänä. 

Tarvitset:
Hapettoman suoravärin
Super hoitavan hoitoaine maskin
Lastan/lusikan yms millä voi sekottaa
Kannellisen kipan/tuubin

Tee näin: Poista etiketit ja koristele purkki mieleiseksesi. Sekoita hoitavan maskin rakenne tasaiseksi, niin ettei se ole kokkareista. Lisää suoraväriä haluamasi verran, omasta mielestä sellainen ruokalusikallinen oli hyvä määrä, riippuen ihan siitä haluatko muuttaa vai ylläpitää hiustesi sävyä. Enemmän silloin tietysti jos hiuksesi ovat haalistuneet. Voit käyttää myös halutessasi erillistä sekoitusastiaa jos haluat pitää purkkisi siistinä ja suosittelen myös käyttämään purkkia jossa on kannessa kierteet, näin color mask säilyy liialta kosteudelta ja ilmalta :) Huom: Cybershopista saatavat Crazy Color suoravärit ovat todella tarttuvaa tavaraa joten kannattaa suojata varoiksi pöytä sanomalehdillä ja kädet kumihanskoilla.



Purkin voi koristella vedenkestävästi yhtä kauniisti kuin minä tein :D esimerkiksi kynsilakoilla. Tuo respons purkki on myös tosi kiva valko-kulta valmiiksi ilman etikettejä :) Mitäs tykkäsitte tälläisestä DIY ideasta ja ylipäätään mitä mieltä olette olleet näistä viikon vinkki-postauksista? 

Xoxo JennyJanette

Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥